Find best premium and Free Joomla templates at GetJoomlaTemplatesFree.com

By Year By Month By Week Today Search Jump to month

Opus XI - Musicals in concert

Sunday 21 April 2019 20:00

Een show waarin de ene musicalhit na de andere wordt gebracht door een topcast die haar strepen meer dan verdiend heeft in de musicalwereld. Je beleeft het ene hoogtepunt na het andere uit de bekendste musicals naast topwerken uit het orkestrepertoire.

Naast gelauwerde musicalsterren als Hans Peter Janssens die te zien was in producties in o.a. West End London en Antwerpen en Deborah De Ridder gekend als Maria uit The Sound of Music, wordt er ook ruimte voorzien voor eigen Geels talent, aangevuld met het Villanella kinderkoor o.l.v. An Alen. Gesteund door het harmonieorkest brengen ze absolute classics uit tot de verbeelding sprekende titels als Les Misérables, Cats, The Phantom of The Opera, The Wiz, Mary Poppins, Oliver, Moulin Rouge, The Lion King, Dans der Vampieren, The Sound of Music ...

Het 80-koppig orkest brengt werken van Bernstein, Gershwin, Claude Michel Schönberg en streekgenoot Kevin Houben.

Celine Gilles op vibrafoon en Tine Huybrechts op dwarsfluit/piccolo soleren samen met begeleiding van orkest in het wondermooie Cosmopolydian van Nico Schoeters

Het decor, licht, projecties en geluid maken het plaatje compleet. Beleef al je lievelingsmusicals in één wervelend spektakel. Deze Musicals in Concert is door zijn gevarieerde repertoire net even wat anders dan de voorgaande concerten van Centrumharmonie Geel, afwisselend zonder een moment te vervelen.

De presentatie is in handen van ons Geels talent Martine Dams.

Zowel het artistieke team o.l.v. dirigent Koen Dries, de cast en de muzikanten zijn druk in de weer om van dit concert een professionele en onvergetelijke voorstelling te maken.

De voorstelling van zaterdag vangt aan om 20.15. 

De voorstelling van zondag vangt aan om 19 u.

Kaarten : https://www.dewerft.be/voorstellingen/256

Back